SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - 19 Mayıs İmam Hatip Ortaokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ OKUL KIYAFETLERİ KONULU TOPLANTI KARARLARI

OKUL AİLE BİRLİĞİ TUTANAĞI ( ıslak imzalı) : meb_iys_dosyalar/55/09/739989/dosyalar/2022_03/28151941_Adobe-Scan-28-Mar-2022-2.pdf

19 MAYIS İMAM HATİP ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI TUTANAĞI

KARAR NO             : 42/a-b

KARAR TARİHİ    : 25.03.2022

KONULAR:

·         Okul Kıyafetinin Değişimi

Okul aile birliği 25.03.2022 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Okul idaresi tarafından hazırlanan ankete 169 veli (%70) katılmış olup %51,5 oranında kıyafetin değişmemesi yönünde karar çıkmıştır. Ancak ankete göre okul pantolonunun (kızlar için etek seçeneğiyle) siyah renk olması yoğun olarak istenmiştir. Hülasa okul kıyafetinin aşağıda belirtildiği şekilde dört yıllığına (2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren geçerli olmak üzere) belirlenmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kapüşonlu Üst Kıyafet: Likralı, süper iki iptik kumaştan; beden bordo renk, kollar lacivert renkte ve kapüşonlu olacak. Etek ve bilek ribanları lacivert-beyaz-bordo renkte kalın çizgili olacaktır. Kız öğrenciler için basenleri örtecek şekilde bir seçenek sunulmalıdır.

Erkek Lacoste: Penye kumaştan; beden bordo, kollar lacivert renkte olacak. Yaka ve kısa kol bandı lacivert-bordo-beyaz kalın çizgili olacak. Sol göğüste 19 Mayıs İHO nakışı olacak.

Tunik Lacoste: Beden bordo, kollar lacivert, uzun kollu ve basenleri kapatacak ölçüde tunik olacak.

Kız/Erkek Pantolon: Siyah renkte kanvas kumaştan olacaktır.

Etek: İsteyen öğrenciler için dizden aşağı en az 20 cm uzun siyah renkte kanvas kumaştan olacaktır.

Başörtüsü:  İsteyen öğrenciler için şal/eşarp fark etmeksizin siyah renkte olacaktır. Bone de siyah olacaktır.

Yukarıda sıralanan kararlar "Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu" tarafından oybirliği ile alınmıştır.

TOPLANTIDA BULUNANLAR

RAMAZAN ÇİÇEK                                                                                   SİNAN KOCABAŞ

Bşk.                                                                                                 Bşk.Yrd.

OYANUR BOLAT                           ERHAN ÇİLİNGİR             MURAT KARAMAN